VILKÅR OG PERSONVERNSERKLÆRING

KONTAKT & SUPPORT 
Kontakt oss gjerne på risor.havbad@gmail.com
Postadresse: c/o Frida Fred Dørsdal, Risørveien 643, 4950 Risør
Badstuene er plassert ytterst på flytebrygge på Solsiden, Risør sentrum, utenfor Buene.

Google maps link: https://goo.gl/maps/FZe6z76fgNtcnCLn9

PRISER
Prisene som vises er totalpriser inkl. mva.

Drop-in booking:
100,- for medlemmer per person
200,- for ikke-medlemmer per person

Abonnementer:
Personlig medlemskap koster 200,- kr i året per person
Måneds abonnement koster 350,- kr i måneden per person
Års abonnement koster 2500,- kr i året per person

For bedriftsmedlemskap ta kontakt så gir vi et bra prisforslag.

Vipps nummer: #615889 for alternativ betaling utenfor normal booking

FIRMA
risorhavbad.no er levert av Risør Havbaderforening. Risør Havbaderforening er en ideell organisasjon registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 923 746 269. Informasjon og bilder på nettstedet er eid av foreningen og kan ikke kopieres uten tillatelse.

MEDLEMSKAP OG GAVEKORT
Medlemskap, er gyldig for inneverende år, den dagen du kjøper det. Medlemskap er personlig og gjelder for den personen medlemskapet er registrert på. Det er ingen bindingstid på avtalen.

Gavekort brukes etter det kjøpsvilkår som er opplyst for det enkelte gavekort og er normalt gyldig i et år fra kjøpsdato. Gavekort er ikke personlig. Gavekort kan ikke kanselleres og refunderes ikke.

BETALING
Betaling skjer ved valgt betalingsform i kassen. Betalingsløsningen er levert av Woo Commerce.

VIPPS
Betaling skjer via VIPPS #615889  med mobilnummer og verifisering av mobilbank ID.

FAKTURA & DELBETALING
Delbetaling er ikke mulig. Ved ønske om faktura, kontakt oss på risor.havbad@gmail.com. Fakturagbeyr på kroner 39,- vil tilkomme

 1. AVBESTILLING
  Booking hele badstua: ved avbestilling opptil to virkedager før bestilt badstutid kan 50% av summen tilbakebetales eller kunde kan få 100% av betalt beløp som tilgodelapp. Hvis vi må holde stengt på grunn av koronarestriksjoner, eller annet, refunderer vi 100 % av beløpet.  Dropin-billetter refunderes eller endres ikke.
 1. TILBAKEBETALING
  Tilbakebetaling skal skje så raskt som mulig, og senest 30 dager etter mottatt og godkjent krav om tilbakebetaling.
 1. RENGJØRING OG GEBYR

Badstua skal forlates i samme stand som ved ankomst. Ved overdreven tilgrising og forsøpling i badstua og rundt badstuflåta blir et gebyr på NOK 850,- fakturert de ansvarlige.

 1. PERSONVERN, SIKKERHET OG PERSONOPPLYSNINGER
  Som medlem i Risør Havbaderforening og/eller bruker av dette nettstedet, gir du Risør Havbaderforening tilgang på informasjon om deg selv.

Risør Havbaderforening er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn når du melder deg inn i Risør Havbaderforening og når du bruker våre tjenester. Vi følger det til enhver tid gjeldende personvernsregelverk i vår behandling av dine personopplysninger.

Når du handler på risorhavbad.no eller melder deg inn som medlem, ber vi om følgende opplysninger: navn, e-postadresse, telefonnummer, postnummer. Personopplysningene brukes til å kommunisere med deg om forhold relatert til badstuen, og til statistikk.

Risør Havbaderforening deler ikke dine personopplysninger med tredjepart.

 1. COOKIES
  Cookies, eller informasjonskapsler, er små tekstfiler som sendes til og lagres på din enhet (mobiltelefon, datamaskin eller nettbrett), og som er vanlige på internett. Noen er nødvendige for at du skal kunne bruke nettstedets funksjonalitet fullt ut, mens andre brukes for å forbedre din brukeropplevelse, og gjør det lettere for deg å navigere på nettstedet.

Det finnes forskjellig typer informasjonskapsler, som kan deles inn på forskjellige måter.

Etter utløpstid:

Sesjonslagring – inneholder kun data fra ditt nåværende besøk. Når du avslutter besøket (sesjonen) vil data bli slettet fra din enhet. Når du for eksempel stenger alle åpne nettleservinduer eller slår enheten helt av, vil den sesjonsbaserte dataen slettes automatisk.

Vedvarende lagring – denne informasjonen forblir lagret etter at du avslutter din sesjon, inntil en bestemt dato. Den varierer med formålet, og kan være i morgen, neste uke, eller neste år. Vedvarende lagring kan slettes manuelt i nettleseren din.

Etter hvilket domene de tilhører:

Førstepart – plasseres av den som driver nettstedet du er på. Dette er lokal lagring Dugg Sauna setter selv, blant annet for at nettsiden skal fungere og for at du som bruker skal få en best mulig opplevelse.

Tredjepart – settes av andre enn den som driver nettstedet. Dette kan for eksempel være annonsører som ønsker å måle effekten av annonser.

 1. KLAGER

Klager kan adresseres til risor.havbad@gmail.com

KJEKT Å VITE 

Hva må man ha med?
To Håndklær, badetøy, sandaler (noen foretrekker ullsokker) og vann til å drikke.

Er det tilgang på dusj?

I badstuforeningas masterplan hører dusj og oppvarma garderober med i tilbudet, men foreløpig har vi kun kald ferskvannsdusj så lenge vi har mulighet til det i forhold til frost.

Er det garderobe?

Ja, vi har garderobe, for skifting og oppbevaring av klær, vesker o.l. – på eget ansvar.

Hvor mange er det plass til?

10 – 12 personer, større grupper må gjerne si ifra slik at vi kan få dem booket inn.

Hvor varmt er det i badstuen?

Vi satser på å holde over 70c grader, kunder kan noen ganger sørge for at badstuen kan gå under 70c grader ved å holde døren åpen og/eller ikke legge på ved i ovnen eller ikke ringe oss hvis det mangler ved, derfor kan det ved noen uheldige ganger gjøre slik at vi ikke kan levere den kvaliteten vi ønsker å levere.

Hvordan booker jeg?
Du booker enkelt her på nettsiden. Alle tidspunkt og datoer er oppdatert her. Hvis badstumester er på badstuen kan badstumester booke deg in manuelt slik at du kan betale med VIPPS.

Aldersgrense? 

Vi har ingen aldersgrense, men barn må være i følge med voksen person. Barn som blir med må kunne svømme. All bading og badstue er på egent ansvar. Barn som er 14 år og under går gratis.

Kan du drikke alkohol i badstua?

Nei, du bør ikke drikke alkohol i badstua vår – selv om sånt noe kan være veldig hyggelig av og til.

Jeg bader ofte, har dere noen rabattordning?

Selvfølgelig! Vi har årskort og månedskort, i tillegg får du rabatter som medlem! Våre medlemmer er det beste som finnes.

Må jeg poste et bilde på Instagram og bruke #Risørhavbad?

Ja, det må du. Neida, det er frivillig. Men vi og sikkert mange andre blir veldig glade. Velkommen!

Hva med hærverk og annet dumt?​

Vi i foreninga kan ikke skjønne at noen vil være så teite at de ødelegger for alle ved å gjøre noe dumt. Skulle noen være uheldige å ødelegge noe, så regner vi kaldt med at vedkommende betaler for seg/erstatter det ødelagte. OK? Reint hærverk vil bli anmeldt til øvrigheta.

Misbruk av medlemskap og rabattkoder vil bli uglesett hardt.